OpenAI قابلیت‌های صوتی و تصویری جدید ChatGPT را معرفی کرد نسخه دسکتاپ ChatGPT رونمایی شد GPT-4o، مدل جدید هوش مصنوعی OpenAI، معرفی شد محققان می‌گویند هوش مصنوعی یاد گرفته‌ چطور انسان‌ها را فریب دهد چرا هنگام شفق قطبی در آسمان رنگ‌های مختلف می‌بینیم؟ بالاخره آپدیت One UI ۶.۱ برای گلکسی A۵۴ منتشر شد بازی پابجی در گوشی‌های پرچمدار سامسونگ با نرخ ۱۲۰ فریم اجرا می‌شوند طرح عربستان برای ساخت طولانی‌ترین استخر معلق جهان در پروژه نئوم! + عکس اولین دریافت‌کننده کلیه خوک در جهان، بعد از دو ماه درگذشت ویدئو | سقوط در سیاه‌چاله چگونه خواهد بود؟ قوی‌ترین طوفان خورشیدی دو دهه اخیر در در برخی کشورها باعث شفق قطبی شد طوفان خورشیدی بر ماهواره‌های استارلینک تأثیر گذاشته است بهترین لپ‌تاپ‌های گیمینگ ۲۰۲۴ + مشخصات کنسول دستی ROG Ally X ایسوس کی معرفی خواهد شد؟ آیا OpenAI موتور جستجویش را در رویداد ChatGPT معرفی می‌کند؟ معرفی بازی معمایی Tiny Room Stories + لینک دانلود اندروید و IOS نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴ با معرفی برگزیدگان پایان یافت اقدام نوآورانه استارتاپ مشهدی برای کمک به ناشنوایان در دریافت گواهی‌نامه رانندگی آلیس در ماتریکس | هوش مصنوعی چه نسبتی با ما و کسب‌وکار‌های ایرانی دارد؟ ویدئو | تصویر روز ناسا؛ گردش یک سیاهچاله چگونه است؟
سرخط خبرها

ویدئو | حفظ تعادل سریع‌ترین ربات انسان‌نمای جهان که برای مسابقات ربوکاپ آماده می‌شود

  • کد خبر: ۱۵۴۷۵۱
  • ۲۲ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۵
ویدئو | حفظ تعادل سریع‌ترین ربات انسان‌نمای جهان که برای مسابقات ربوکاپ آماده می‌شود
«آرتمیس»، ربات ۳۸ کیلوگرمی، می‌تواند بدود، روی دو پا بپرد و تعادلش را هنگام تنه‌خوردن حفظ کند.

شهرآرانیوز - دانشکده مهندسی ساموئلی در دانشگاه کالیفرنیا، یک ربات انسان‌نمای پیشرفته با قدرت تحرک و پایداری بالا ساخته است. طبق بیانیه مطبوعاتی دانشگاه این ربات در ماه ژوئیه به بوردو فرانسه می‌رود تا در مسابقه فوتبال ربوکاپ ۲۰۲۳ شرکت کند.

دنیس هونگ، استاد مهندسی مکانیک و هوافضا، درباره این ربات گفته است: «نوآوری اصلی آرتمیس، تعادل عالی هنگام راه‌رفتن در زمین‌های ناهموار، دویدن و پریدن با هر دو پا در حین حرکت است که از آن یک ربات بی‌نظیر ساخته است. محرک‌های این ربات ماشین‌هایی هستند که مثل عضلات بیولوژیکی انسان عمل می‌کنند. برخلاف محرک‌های سفت و کنترل‌شده که در اکثر ربات‌ها استفاده می‌شود، محرک‌های آرتمیش فنری هستند و با نیرو کنترل می‌شوند.

آرتمیس می‌تواند با سرعت بپرد و روی سطوح ناهموار راه برود و حتی زمانی که به شدت هل داده می‌شود تعادلش را حفظ کند. این ربات، در طول تمرین‌های آزمایشگاهی ۲.۱ متر را در یک ثانیه طی کرده است که آن را به سریع‌ترین ربات انسان‌نمای جهان تبدیل کرده است.  

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->